foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

P-SMART

Sedan den första bilen tillverkades för över ett sekel sedan, ökar antalet bilar ständigt, men utrymmet för parkering är fortfarande begränsad. Alla har varit med om att inte hitta en parkeringsplats, särskilt i stadsområden. På grund av bristen på parkeringsplatser slösas det på tid och energi, och i slutändan orsakar det onödig miljöförstöring.
För att utnyttja de begränsade utrymmen har DYPC forskat fram en bättre lösning och utvecklat en teknik för parkering med mest utrymme effektivitet, stress-free och säkerhet.

Dongyang PC är den ledande tillverkaren av mekaniska parkeringsutrustning i Korea, har distributörer i 53 länder och har installerat våra avancerade parkeringssystem i 27 länder.
Vi har erhållit olika certifikat, såsom koreanska säkerhetsintyg, CE certifikat för EU, UL & CUL certifikat för USA och Kanada och GOST certifikat för Ryssland och SASO certifikat för Saudiarabien. Vi har uppnått IO9001: 2008 kvalitetsledningssystem och producerar i enlighet med kvalitetsstyrningssystemet.

Certifikat CE - ACE Parking

Certifikat CE - GRAND Parking

Certifikat CE - SMART Parking


LEDOLIGHT SWEDEN AB

Ledolight Sweden AB från Alingsås grundades 2003 och är sprunget ur enpatenterad teknologi. Bolaget arbetar idag internationellt med att utveckla, tillverka och marknadsföra produkter baserade på laserteknik, lysdioder och optik.

Ledolight har mottagit design och teknikpris och är idag en av de marknadsledande tillverkarna och utvecklare av energieffektiva nödutrymningsarmaturer i Sverige. Den patenterade teknologin kan även användas som ett substitut till exempelvis Neon. Visionen är att inom en snar framtid erbjuda produktutvecklingstjänster, licenser och franchisekoncept på en global marknad.

Ledolight arbetar efter de klassiska svenska ledorden, kvalitet, funktionalitet och design. Kvalitet genom att samarbeta med de främsta leverantörerna inom bland annat lysdioder, laser, akryl och elektronik. Funktionalitet som ett led i att underlätta vid installation och vid underhåll under produktens livstid. Design ger kunden ett positivt intryck och får Ledolight som företag att sticka ut. Vi är stolta över att detta har belönats med flera utmärkelser.

Ledolight vänder sig till belysningsbranschen. Vi stödjer elkonsulter, elinstallatörer och elgrossister i ert arbete att tillhandahålla konkurrenskraftiga lösningar till er kund.

Ledolight Sweden AB - Svensktillverkad med svensk kvalitet, svensk design i enlighet med EU samt svenska lagar och normer!

Certificat for European Product Safety

Certificate of Origin

Testrapport från Intertek