foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Sedan den första bilen tillverkades för över ett sekel sedan, ökar antalet bilar ständigt, men utrymmet för parkering är fortfarande begränsad. Alla har varit med om att inte hitta en parkeringsplats, särskilt i stadsområden. På grund av bristen på parkeringsplatser slösas det på tid och energi, och i slutändan orsakar det onödig miljöförstöring.

För att utnyttja de begränsade utrymmen har DYPC forskat fram en bättre lösning och utvecklat en teknik för parkering med mest utrymme, effektivitet, stress-free och säkerhet.

Dongyang PC är den ledande tillverkaren av mekanisk parkeringsutrustning i Korea. De har distributörer i 53 länder och har installerat sina avancerade parkeringssystem i 27 länder.
De har erhållit olika certifikat, såsom koreanska säkerhetsintyg, CE certifikat för EU, UL & CUL certifikat för USA och Kanada och GOST certifikat för Ryssland och SASO certifikat för Saudiarabien. De har uppnått IO9001: 2008 kvalitetsledningssystem och producerar i enlighet med kvalitetsstyrningssystemet.

Psmart parkeringshus ger minskade kostnader och ökad parkeringstäthet, bättre markutnyttjande och låg energianvändning. Bilar skyddas från skada, stöld och väderlek. Ingen utomståede har tillgång till parkeringshuset. På endast två markplatser (där idag två bilar parkeras) kan upptill 16 bilar parkeras.

Vi har besökt den första befintliga Psmart-snurran som finns i Korea och byggdes 1973. Den har fungerat bra genom åren. Det enda stora underhållet har varit ommålning 2 ggr. Tilläggas ska att Korea har vinter- och sommarklimat precis som Sverige. Garantitiden på Psmart är 36 månader. Vi erbjuder serviceavtal Psmart Care och jour.

Jämfört med konventionella parkeringshus, kräver ett mekaniskt parkeringshus mycket mindre utrymme och volym för att parkera samma antal bilar. Psmart tar två platser i anspråk. Utrymmen som trappor, hissar, kör- och gångbanor elimineras. På många platser kan ett mekaniskt parkeringshus vara det mest ekonomiska, den enda möjliga samt även den mest lönsamma parkeringslösningen. Det är möjligt att bygga Psmart försänkt ner i marken.

Bra ekonomi

P-smart parkeringshus ger minskade kostnader och ökad parkeringstäthet, bättre nyttjande av mark och låga energikostnader, ger bra ekonomi.

Det går snabbare att parkera i ett mekaniskt parkeringshus jämfört med en konventionell motsvarighet! Dessutom är ett mekaniskt parkeringshus säkert. Bilar och innehåll skyddas från skada och stöld, eftersom ingen utomstående har tillgång till parkeringshuset.

En snygg fasad

kan göra att parkeringshuset smälter bra in i stadsrummet. Ett mekaniskt parkeringssystem kan minska CO2-utsläppen genom att eliminera behovet av att bilar cirkulerar och kör på tomgång när man letar efter en parkeringsplats. Dessutom kräver ett automatiserat parkeringshus mindre byggmaterial, mindre utgrävning och kortare byggtid.Komfortvärme

Snöfri bil på vintern och inte så varm bil på sommaren


Samarbetsparners

Vi har kontakter med med samtliga entrepenörer och myndigheter som behövs för att bygga mekaniska parkeringshus.

Teknik och backoffice för debitering och passageskontroll.


Vi kan ombesörja Wasa Kredit finansieringstjänster


  www.dysmart.com


För mer information, kontakta: Rena Råd Försäljning eller våra återförsäljare i region Stockholm

Rune Persson

Tel. Int:         +46 70 680 90 06

Tel. Sverige:      070 680 09 06

e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Återförsäljare 

Stockholm

 

John Arrestam

Tel .Int:         +46 70 201 01 71

Tel Sverige:       070 201 01 71

e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.